Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le a legnépszerűbb tartalmakról!

Modellnek adtam ki magam és elhívtam szexelni kétszáz nőt a Tinderen

Stílus

Tudományos kísérlet, ami kicsit nem etikus, kicsit tanulságos, és kicsit tele lett vele a tököm, mire a végére értem. Mondom, hogy sikerült.

Shaun 25 éves, 187 centi magas angol modell, aki a legnevesebb londoni egyetem elvégzése után 2015-ben Budapestre költözött. Szabadúszóként dolgozik, mellette nem rég elindította saját produkciós cégét, azt a kevés szabadidejét pedig sporttal, utazgatással, fotózással, zenéléssel és bulizással tölti. Ne kerülgessük a forró kását; Shaun bosszantóan jó faszi. Az a csávó, akinek velünk, átlaggézákkal ellentétben nem kell órákig hülyítenie senkit ahhoz, hogy az ágyába cipelhesse. Annyi dolga van csak, hogy péntek este felvegyen egy basic szürke pólót, levonszolja a seggét a Gozsduba, aztán egy tetszőleges helyen feltegye az egyik könyökét a pultra.

Érdekel a teljes sztori? Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Lásd még
A hirdetési bevételekből működünk.
Kérjük kapcsold ki az Adblockert az oldal megtekintéséhez.
Oldalunk linkgyűjtemény, mely az általunk leginkább elismert hazai tartalomszolgáltatók cikkeit gyűjti össze. Amennyiben hozzá szeretné adni (vagy épp el szeretné távolíttatni) weboldalára mutató linkjeinket, kérjük írjon a hello@webnest.io email címre.
Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Részletes leírás