Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le a legnépszerűbb tartalmakról!

Kósa: ellenzéki ügyetlenkedés ide vagy oda, csütörtökön tájékozódik a honvédelmi bizottság

Egészségügy

Csütörtök reggel a Honvédelmi Minisztériumban kapnak tájékoztatást az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjai - az iráni-amerikai viszályra tekintettel - az iraki magyar misszió helyzetéről - közölte Kósa Lajos bizottsági elnök.

Harangozó Tamás, a bizottság MSZP-s tagja szerda reggel közleményben szólította fel Kósa Lajost, hogy haladéktalanul hívja össze a honvédelmi és rendészeti bizottság ülését.

Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke szerdán reagált az ellenzéki politikus felszólítására. Közleményében úgy fogalmazott: Harangozó Tamásnak, a honvédelmi bizottság tagjának, az MSZP frakcióvezető-helyettesének úgy látszik, "elemi ismeretei sincsenek a parlament működéséről, illetve a házszabályról".

Érdekel a teljes sztori? Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Lásd még
A hirdetési bevételekből működünk.
Kérjük kapcsold ki az Adblockert az oldal megtekintéséhez.
Oldalunk linkgyűjtemény, mely az általunk leginkább elismert hazai tartalomszolgáltatók cikkeit gyűjti össze. Amennyiben hozzá szeretné adni (vagy épp el szeretné távolíttatni) weboldalára mutató linkjeinket, kérjük írjon a hello@webnest.io email címre.
Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Részletes leírás