Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le a legnépszerűbb tartalmakról!

Felszólítjuk Magyarország kormányát, hogy azonnal rendezze az adósságokat!

Egészségügy

Próbálja menedzselni családja vagy vállalkozása költségvetését úgy, hogy tervezett bevételei 30-40 százalékát nagy valószínűséggel nem fogja megkapni se 30 napos, se 60 napos fizetési határidőn belül, de még az adott évben sem! De kérdésként is fel lehet tenni: ön mit tenne, ha folyamatosan határidőre szállítana ügyfelének, az viszont rendre nem fizetné ki az átvett terméket. A válasz erre általában egyszerű, de mi van, ha a folyamatosan adósságot felhalmozó ügyfél az állam, az eladott termékek pedig a kórházakban nélkülözhetetlen orvostechnikai eszközök. AZ ÉV UTOLSÓ HÓNAPJÁBAN A KÓRHÁZAKAT FENNTARTÓ MAGYAR ÁLLAM MÁR TÖBB 70 MILLIÁRD FORINTTAL TARTOZIK A KÓRHÁZI BESZÁLLÍTÓKNAK.

A tartozás nagyon sok elemből áll össze: a közműszolgáltatóktól kezdve a vécépapír, a szappan és az élelmiszer szállítókon át egészen a gumikesztyűt, egyszer használatos eszközöket, modern orvostechnikai eszközöket vagy informatikai szolgáltatásokat nyújtó cégek követeléséig.

Érdekel a teljes sztori? Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Lásd még
A hirdetési bevételekből működünk.
Kérjük kapcsold ki az Adblockert az oldal megtekintéséhez.
Oldalunk linkgyűjtemény, mely az általunk leginkább elismert hazai tartalomszolgáltatók cikkeit gyűjti össze. Amennyiben hozzá szeretné adni (vagy épp el szeretné távolíttatni) weboldalára mutató linkjeinket, kérjük írjon a hello@webnest.io email címre.
Oldalunkon a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Részletes leírás